RUIMTE AFHUREN?

B10 - Opkamer cabaret opstelling-04655-min.jpg

Samenkomen in een natuurlijke omgeving

Op zoek naar een vergaderruimte in Amstelveen? Brasserie 10 biedt verschillende  vergaderlocaties voor zakelijke bijeenkomsten, cursussen en workshops. In deze rustige en stijlvolle omgeving kun je ongestoord en met volle concentratie werken aan je bijeenkomst.

Van alles voorzien

De vergaderruimtes zijn voorzien van voldoende mogelijkheden om te presenteren en bieden uitzicht op een prachtige landelijke omgeving. Brasserie 10 biedt verschillende arrangementen aan voor zakelijke bijeenkomsten. De arrangementen kunnen worden aangepast aan jullie wensen en behoeften.

Onze ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties of brainstormsessies tot maximaal 36 personen. Onze locatie is makkelijk bereikbaar via de A9 en biedt ruime en gratis parkeergelegenheid. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar en diverse opstellingen. 

Arrangement met eten?

Naast de vergaderlocaties biedt Brasserie 10 ook de mogelijkheid om aansluitend aan jullie vergadering te genieten van een heerlijke lunch of diner. Het menu bestaat uit verse en seizoensgebonden gerechten, bereid door de gepassioneerde koks van Brasserie 10. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor een uitgebreide borrel.

Onze ruimtes

Ontdek de unieke evenementenruimtes bij ons, waar historie en moderne faciliteiten samenkomen voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een vergadering, een flexibele ruimte voor workshops en cursussen, of een sfeervolle locatie voor diners, lunches en borrels, wij bieden de perfecte achtergrond voor elk evenement. Bekijk de verschillende ruimtes hieronder.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in het afhuren van een van onze ruimtes of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We doen ons best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.