ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

B10 lunch gerechten-02489-min.jpg

Vergaderingen, trainingen, eten en drinken; het kan allemaal!

Welkom bij Brasserie 10, waar we een unieke combinatie van zakelijke professionaliteit en warme gastvrijheid bieden. Gelegen in een prachtige, rustgevende omgeving, zijn we de perfecte plek voor al je zakelijke evenementen. Met verschillende veelzijdige ruimtes voor verhuur, bieden we de ideale setting voor zowel kleine vergaderingen als grote bedrijfsevenementen. Ontdek onze diversiteit aan arrangementen, van borrels en vergaderingen tot unieke golfclinics. Meer over onze ruimtes en mogelijkheden vind je hier.

Zakelijke borrels

Na een dag vol inspanning is niets zo fijn als ontspannen met collega's of zakenrelaties onder het genot van een goed glas en smaakvolle hapjes. Onze borrelarrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om elke zakelijke borrel tot een succes te maken. Van verfrissende drankjes tot heerlijke borrelhapjes, bij Brasserie 10 zorgen we voor een onvergetelijke afsluiting van je evenement.

Onze borrelarrangementen
Vaderdag B10 website-01055-min.jpg

Vergaderarrangementen

Maak van je zakelijke bijeenkomsten een inspirerende ervaring bij Brasserie 10. Onze vergader- en trainingsarrangementen zijn inclusief alle nodige voorzieningen, ondersteund door onze culinaire expertise. Kies voor een energieke lunch, een smaakvol diner of een afsluitende borrel om je evenement compleet te maken. Onze keuken staat garant voor kwaliteit, met gerechten die bereid zijn met de beste lokale ingrediënten.

Onze vergaderarrangementen
B10 - Kraamkamer-04588-min.jpg
Huur De Kraamkamer!

Golfarrangementen

Verrijk je zakelijke evenement met een golfclinic bij Golf Amsteldijk, een perfecte manier om teambuilding te bevorderen of als ontspannen afsluiting van een productieve dag. Onder leiding van ervaren professionals bieden we een introductie tot golf, gevolgd door een heerlijke lunch, diner of borrel in onze brasserie. Een ideale combinatie van sport, ontspanning en culinair genieten.

Onze golfarrangementen
MTW 6688-min.jpg

Toch iets anders?

Bij Brasserie 10 geloven we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we graag maatwerk aan om perfect aan je wensen te voldoen. Heb je specifieke idee├źn of behoeften die niet direct binnen onze bestaande arrangementen vallen? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.