VERJAARDAG

_MTW0634.jpg

Vier je verjaardag bij Brasserie 10

Jouw verjaardag in een van de leukste brasseries van Nederland? Brasserie 10 is de perfecte plek om een keer goed uit te pakken met je verjaardag. Of je nu graag een borrel wilt geven met vrienden of familie of juist een uitgebreid diner met een select gezelschap, bij Brasserie 10 kan het allemaal. Naast dat de mogelijkheden ruim zijn, is de locatie geweldig. De landelijke omgeving en de ruimte om de Brasserie zijn ook heerlijk om buiten je verjaardag te vieren. 

Volledig ontzorgde verjaardag

Voor een verjaardagsborrel biedt Brasserie 10 verschillende opties aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige borrel met hapjes en drankjes, maar het is ook mogelijk om een compleet verzorgde borrel te organiseren met luxe borrelhapjes en speciale drankjes. Voor grotere gezelschappen is er een speciale borrelkaart beschikbaar.

img-verjaardag.jpg

Als je graag een diner wilt organiseren voor je verjaardag, ben je bij Brasserie 10 ook aan het juiste adres. Er zijn verschillende menu-opties beschikbaar. Er wordt gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden ingrediënten en er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen. Zowel het lunchmenu als het dinermenu zijn heerlijk en uitgebreid. Zo is er voor ieder wat wils. 

De ideale locatie

Brasserie 10 is gelegen in het gezellige Amstelveen en is daarmee een ideale locatie om je verjaardag te vieren met vrienden en familie. Het restaurant is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Of je nu je 21e verjaardag viert of een andere mijlpaal bereikt, bij Brasserie 10 ben je verzekerd van een gezellige en culinaire ervaring. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en je verjaardag onvergetelijk te maken.

b10-interior.jpg

Vraag vrijblijvend informatie aan