Welkom bij Brasserie 10

We heten je van harte welkom in onze Brasserie 10. Een warme plek waar je kunt genieten van de mooie landelijke omgeving, met heerlijk eten voor een goede prijs. Op ons zonovergoten terras of in het restaurant binnen onze authentieke boerderij kan iedereen zich echt even thuis voelen. Onze chefs maken de heerlijkste seizoensgerechten van zoveel mogelijk lokale bronnen. Echt vers, goed eten.

_MTW3444-min.jpg

Onze geschiedenis

Van melkboerderij naar gezellige brasserie

De oude boerderij waarin Brasserie 10 zich bevindt was van oorsprong het huis van de familie Van Schaik. Op het terrein werden met name koeien gehouden waarvan de melk werd verkocht. In de voormalige koeienschuur en het voorhuis van de boerderij hebben wij in 2012 Brasserie 10 gevestigd. In 2020 hebben we de Brasserie in een nieuw, modern jasje gestoken. We hebben meer ruimte gemaakt, meer licht binnengelaten en meer aandacht geschonken aan de oorspronkelijke functie van de boerderij en het stuk land. De herkomst van de boerderij zie je daardoor meer terug in onze moderne Brasserie. Zelfs in ons menu, waarin onze Van Schaikburger één van onze bestsellers is.

Kom je langs op de (oude) boerderij?

Kom je genieten van een heerlijk sappige Van Schaik Burger voor lunch of diner? Of geniet je toch liever van een Hole 10 biertje aan de bar of op ons zonovergoten terras? Aan jou de keuze!