IETS TE VIEREN?

_MTW0613.jpg Verjaardag Sanne, september 2022

Wat kom jij vieren bij Brasserie 10?

Brasserie 10 leent zich uitstekend voor persoonlijke evenementen. Wanneer je eigen huis net te klein is voor een feestje of event met veel mensen, biedt Brasserie 10 de ideale oplossing. Midden in een natuurlijke omgeving met volop ruimte, kun jij het feestje geven wat je in gedachten hebt. We denken daarnaast graag met je mee. We bespreken je wensen en behoeften en dan maken we samen een goed plan voor je event. Of het nu een verjaardag is of een babyshower, we zorgen ervoor dat het een top dag gaat worden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die we aanbieden bij Brasserie 10. Ben je nu al geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. Samen kijken we hoe we jou kunnen helpen.

Vier je verjaardag

Pak je verjaardag dit jaar eens groots aan met een groot feest! Vanwege de vele ruimtes bij ons in de Brasserie, kun jij een feestje geven, precies hoe je dat voor ogen hebt. Heb je zin in een borrel? Of een spetterend feest? Alles is mogelijk! De Brasserie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten.

Lijkt het je leuk om een verjaardag te vieren bij Brasserie 10 en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meer informatie
img-verjaardag.jpg
Verjaardag Sanne, september 2022

Geboorte vieren

Een heerlijke middag even in de watten gelegd worden door vrienden en familie. Een babyshower is een bijzonder moment voor aanstaande ouders. Je kleine is in aantocht en dit is een mooi moment om daar even bij stil te staan. Bij Brasserie 10 hebben we dan ook alles in huis om van deze dag een mooie dag te maken. Van een high tea tot een heerlijk diner, het is helemaal aan jullie!

Meer weten over de mogelijkheden voor een babyshower bij Brasserie 10 en naar wat we voor jullie kunnen betekenen?

Meer informatie
_MTW0903.jpg

Neem vrijblijvend contact op!

De geboorte van jullie wondertje, je verjaardag of toch iets heel anders vieren? Neem vrijblijvend contact met ons op. De opties zijn eindeloos!