ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

_MTW1176.jpg

Vergaderen, borrelen of een geheel verzorgd arrangement?

Wanneer je opzoek bent naar een prachtige locatie om het kantoor te ontvluchten, dan ben je aan het juiste adres. De buitenlucht van de polder stimuleert de creatieve geest en mede daarom is Brasserie 10 de perfecte plek voor een uitgebreide vergadering met aansluitende lunch of diner. Brasserie 10 biedt verschillende ruimten en opties aan om julle vergadering of brainstormsessie tot een succes te maken!

Of ben je opzoek naar een locatie voor een zakelijke lunch of misschien een diner? Brasserie 10 biedt verschillende arrangementen om met jouw team, collega's of partners een waanzinnig gezellige middag te beleven. Dit kan zelfs in combinatie met een golfclinic op Golf Amsteldijk! Heerlijk samen ontspannen in de polder. Als dat niet zorgt voor een goede teamspirit, dan weten wij het ook niet meer.

Toch iets anders in gedachte? Vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Onze ruimtes

Ontdek de unieke evenementenruimtes bij ons, waar historie en moderne faciliteiten samenkomen voor al jouw zakelijke bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een vergadering, een flexibele ruimte voor workshops en cursussen, of een sfeervolle locatie voor diners, borrels en buffetten, wij bieden de perfecte achtergrond voor elk evenement. Bekijk de verschillende ruimtes hieronder.

Arrangementen

Voor iedere zakelijke gelegenheid bieden wij een verscheidenheid aan arrangementen. Of je nu een workshop wil organiseren met heerlijke lunch, een vergadering met een uitgebreid aansluitend diner of een borrel om iets te vieren, het kan allemaal bij Brasserie 10!

Onze arrangementen
_MTW0708.jpg

Meer informatie?

Interesse in het organiseren van een zakelijk evenement bij Brasserie 10? Vraag naar de mogelijkheden!