De Opkamer

B10 - Opkamer N-opstelling-04483-min.jpg

Een ruime veelzijdige ruimte

Ontdek de Opkamer, een veelzijdige en sfeervolle ruimte in de oude boerderij van de familie Van Schaik, ooit een deel van hun woongedeelte. Met flexibele opstellingen voor jouw vergaderingen, cursussen of workshops, biedt de Opkamer plaats aan groepen tot 36 personen afhankelijk van de gekozen opstelling. De ruimte leent zich ook uitstekend voor gezellige borrels, met capaciteit tot 50 personen.

Daarnaast kun je jouw bijeenkomst combineren met een heerlijke lunch of diner, waardoor elke gelegenheid zowel productief als ontspannen is. Kies voor de Opkamer als je op zoek bent naar een flexibele en inspirerende omgeving, verrijkt met historie en voorzien van alle gemakken voor een succesvolle samenkomst.

Bekijk De Opkamer in 3D

U-vorm opstelling

De U-vorm opstelling in De Opkamer biedt plaats aan maximaal 21 personen, ideaal voor interactieve vergaderingen en workshops. Deze opstelling stimuleert open dialoog en zorgt ervoor dat iedereen direct betrokken is bij de discussie, met ruimte in het midden voor presentaties of een spreker.

B10 - Opkamer N-opstelling-04470-min.jpg

Carré-opstelling

Met plaats voor 22 personen bevordert onze Carré-opstelling effectieve communicatie en samenwerking. Deze opstelling is perfect voor vergaderingen en brainstormsessies, waarbij elke deelnemer gelijke ruimte krijgt om bij te dragen, ideaal voor het stimuleren van open discussie en interactie.

B10 - Opkamer ingedekt dinner-04551-min.jpg

Cabaret-opstelling

Onze Cabaret-opstelling, geschikt voor maximaal 36 personen, is ideaal voor grotere, interactieve evenementen zoals workshops en trainingen. Met tafels gerangschikt voor optimale zichtbaarheid en interactie, ondersteunt deze opstelling een dynamische leeromgeving en bevordert het groepsdiscussies en betrokkenheid.

B10 - Opkamer cabaret opstelling-04646-min.jpg

Ruimte huren?

De Opkamer is per dagdeel of een combinatie van dagdelen te huren. De kosten hiervan bedragen € 125,- voor 1 dagdeel en slechts € 200,- voor 2 tot 3 dagdelen (gehele dag). De huurbare dagdelen zijn als volgt:

9.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur
18.00 tot 22.00 uur

Benieuwd naar onze andere ruimtes? Neem dan een kijkje bij de Kraamkamer.

Neem snel contact op!

Heb je interesse in De Opkamer of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We doen ons best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.