BABYSHOWER

iStock-471414861.jpg

Babyshower bij Brasserie 10

Organiseer jouw babyshower bij Brasserie 10! Onze Brasserie is een heerlijke locatie om een middag met vrienden en familie door te brengen. De komst van je kleine moet natuurlijk goed gevierd worden. Brasserie 10 is dan ook de perfecte locatie voor een gezellige middag. Kies voor het restaurant of geniet van de zon op ons terras. De mogelijkheden zijn ruim bij Brasserie 10.

Jullie babyshower op maat

Voor het organiseren van een babyshower bij Brasserie 10 zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes en natuurlijk verschillende soorten thee. De high tea kan volledig worden aangepast aan jouw wensen en dieetwensen.

Naast een high tea is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Ook hierbij wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen en wordt er gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden ingrediënten.

De ideale locatie

Brasserie 10 is een perfecte locatie voor een babyshower omdat het restaurant zich bevindt in het gezellige Amstelveen. Het is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De locatie heeft een gezellige en warme sfeer, waardoor het perfect is voor het organiseren van een babyshower.

Kortom, als je op zoek bent naar een locatie om een babyshower te organiseren waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken, dan is Brasserie 10 de perfecte keuze. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en je babyshower onvergetelijk te maken.

_MTW3439-min.jpg
Ons restaurant en serre

Neem vrijblijvend contact op!