ONZE MENUKAARTEN

MTW_2041-min (1).jpg

Heerlijk eten bij Brasserie 10

Bij Brasserie 10 kun je terecht voor een uitgebreide lunch, een overheerlijk diner of een gezellige borrel. Bij Brasserie 10 hebben we de voormalige koeienschuur omgebouwd tot gezellig restaurant waar je altijd terecht kunt. Wanneer het weer het toelaat, kun je ook genieten op ons zonovergoten terras. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Op zowel de lunch- als diner kaart van Brasserie 10 kun je de ‘Toppers van Amsteldijk’ terugvinden. Deze gerechten behoren tot onze specialiteiten. Met de scherpe prijzen, smaken ze ook nog net even wat lekkerder. Ben je benieuwd wat er verder op onze menukaarten staat, voordat je een bezoek komt brengen aan De Brasserie? Bekijk ze dan snel hieronder.

Direct reserveren

Kies voor een landelijk diner

Wil je dineren in een prachtige omgeving? Kom dan langs bij Brasserie 10. Omdat ons restaurant gelegen is midden in de natuur, kun je genieten van een heerlijk rustig diner. Onze bruisende brasserie zorgt voor een gezellige sfeer. De ideale combinatie voor een fijne avond met lekker eten.

Bekijk dinerkaart
_MTW1028.jpg
Van Schaik Burger met Amsteldijk Frites

Kom lekker lunchen

Heb jij zin om even buitenshuis te lunchen? Brasserie 10 is de plek om er even tussenuit te gaan. Midden in de natuur in een landelijke omgeving, kun jij genieten van een heerlijke lunch. Zowel binnen als buiten hebben we fijne plekken om te zitten, dus kom gezellig langs!

Bekijk lunchkaart
_MTW0781-min.jpg
Broodje Carpaccio

Even gezellig borrelen

Ben je op zoek naar een gezellig terras om gezellig te borrelen? Het terras van Brasserie 10 is zonovergoten en ligt midden in de natuur. Met het prachtige uitzicht en de landelijke omgeving is het er heerlijk borrelen. Slecht weer? Ook binnen is het heel fijn om te zitten.

Bekijk borrelkaart
Borrelplank-0019-min.jpg
Brasserie 10 Borrelplank

Knus high tea'en

Zin om gezellig samen met vriendinnen of familie te genieten van een uitgebreide high tea? Bij mooi weer op het terras of gewoon binnen in de brasserie. Fantastisch verzorgd met hartige en zoetige hapjes vergezeld door verschillende organische theeën. 

Bekijk high tea-kaart
High Tea B10-06522-min.jpg
Brasserie 10 High Tea