De Serre

B10 - Serre-04508-min.jpg

Een zonovergoten, landelijke ruimte

Ontdek onze Serre, een lichte en rustieke ruimte die zich perfect leent voor zakelijke diners, lunches, buffetten, borrels, maar ook voor workshops en cursussen. Met de capaciteit om tot 35 personen te accommoderen voor een zittend diner of lunch, 60 personen voor een buffet, en tot 80 personen voor een borrel, biedt de Serre een veelzijdige setting voor diverse zakelijke evenementen. Daarnaast beschikt deze ruimte over een aansluitend terras, dat nog eens plaats biedt aan 40 extra gasten, ideaal voor grotere groepen of buitenactiviteiten.

De Serre, omgeven door het prachtige uitzicht op de Amstelveense polder en gevuld met natuurlijk licht, is niet alleen functioneel, maar ook een bron van inspiratie. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het organiseren van workshops en cursussen, waarbij de serene omgeving en het uitzicht bijdragen aan een stimulerende leeromgeving.

Of je nu een intiem diner, een uitgebreid buffet, een levendige borrel of een educatieve workshop plant, onze Serre biedt de ideale achtergrond voor een succesvol en inspirerend zakelijk evenement.

Bekijk onze Serre in 3D

Afhuren?

De Serre is per dagdeel of een combinatie van dagdelen te huren. De kosten hiervan bedragen € 300,- voor 1 dagdeel, € 600,- voor 2 dagdelen en € 900,- voor 3 dagdelen (gehele dag). De huurbare dagdelen zijn als volgt:

9.00 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.00 uur
18.00 tot 22.00 uur

Toch een andere ruimte? Neem dan een kijkje bij De Kraamkamer of De Opkamer.

B10 - Serre-04509-min.jpg

Neem snel contact op!

Heb je interesse in De Serre of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We doen ons best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.