Geniet van een 3-gangen shared dining ervaring

Gepubliceerd op: 16 januari 2024 door Brasserie 10

Ontdek van 1 tot en met 29 februari een unieke 3-gangen shared dining ervaring gewoon bij Brasserie 10. Geniet samen van verrassende smaken en gezelligheid voor € 49,50 p.p. Reserveer nu!

Reserveer nu jouw tafel en kom de magie van gezamenlijk tafelen ervaren. Vergeet niet te vermelden dat je voor de shared dining ervaring komt. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen mooie herinneringen te maken!

Shared dining-04073-min.jpg

We hebben weer iets bijzonders voor jullie in petto! Van 1 tot en met 29 februari 2024 brengen wij bij Brasserie 10 een unieke twist aan jullie tafel met onze 3-gangen shared dining ervaring. Voor € 49,50 per persoon nodigen we je uit om samen met vrienden of familie de heerlijkste smaken te ontdekken, zowel van onze bekende kaart als unieke buiten-de-kaart gerechten.

Bij ons gaat shared dining over meer dan eten. Het is een viering van gezelligheid en samenzijn. Stel je voor: een tafel vol verrukkelijke gerechten, klaar om samen te delen, te proeven en te genieten. Of je nu van klassiekers houdt of openstaat voor nieuwe smaakavonturen, ons speciale menu heeft voor ieder wat wils.

Reserveer nu jouw tafel via de 'reserveren' button en kom de magie van gezamenlijk tafelen ervaren. Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat je voor het shared dining menu komt. Zo kunnen wij alles tot in de puntjes voorbereiden voor een onvergetelijke avond. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en samen mooie herinneringen te maken!

Tot snel bij Brasserie 10!

Reserveer nu!