De mooiste fietsroutes in Amstelveen

Gepubliceerd op: 3 mei 2024 door Brasserie 10

Fietsliefhebbers opgelet! Amstelveen, met zijn groene landschappen en culturele rijkdom, is een waar fietsparadijs. Voor een perfecte dag uit, combineer je een fietstocht met een afsluiter bij Brasserie 10.

Kom na een prachtige tocht door de natuur genieten bij Brasserie 10 voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner!

MTW_1101-min.jpg

1. De Amstelroute (21 km): Deze schilderachtige route langs de Amstel neemt je mee door het hart van het Nederlandse landschap. Ontdek boerenhoeven, prachtige riviergezichten en maak een tussenstop bij de historische buitenplaats Wester-Amstel, waar je kunt wandelen in de tuinen en boomgaard.

2. Fietsroute Amstelveen Groene Stad (16 km): Fiets door de Middelpolder en geniet van de rust en het natuurschoon van de Groene AS. Deze route biedt uitgestrekte vergezichten en is een favoriet onder vogelspotters.

3. Vogelfietsroute: Speciaal voor de vogelliefhebbers is deze route een echte aanrader. Je fietst langs diverse vogelrijke gebieden in een van de groenste gemeenten van Nederland. Een verrekijker mag zeker niet ontbreken!

4. Rond de Amstel fietsroute (21.0 km): Combineer natuur en cultuur langs deze route die inspiratie bood aan beroemde Nederlandse schilders. Geniet van de kunstzinnige en historische rijkdom langs de oevers van de Amstel.

Kijk op Visit Amstelveen voor alle prachtige fietsroutes in Amstelveen.

Na je fietstocht verwelkomen we je graag bij Brasserie 10 voor een welverdiende maaltijd of een verfrissend drankje. Onze brasserie is de ideale plek om te ontspannen en de indrukken van de dag op je in te laten werken. Geniet van onze gastvrijheid en het smakelijke menu, terwijl je terugblikt op een dag vol prachtige ontdekkingen in Amstelveen.

Bij Brasserie 10 brengen we het beste van Amstelveen samen: prachtige natuur en heerlijk eten. We hopen je snel te zien voor een onvergetelijke ervaring!