Vier de zomer met Saturday Night Live

Gepubliceerd op: 27 juni 2024 door Brasserie 10

De zomer is in volle gang en Brasserie 10 weet precies hoe je deze warme avonden kunt vieren. We hebben een serie fantastische evenementen gepland die je niet wilt missen. Maak je klaar voor een maand vol muziek, heerlijk eten en verfrissende drankjes.

Reserveer snel een plekje voor een van deze waanzinnige zomeravonden op het gezelligste terras in de polder, want vol = vol!

MTW_5340-min.jpg

Saturday Night Live bij Brasserie 10

De eerste vier zaterdagavonden in augustus brengen we live muziek van getalenteerde artiesten naar ons terras. Tussen 19:00 en 22:00 uur kun je genieten van akoestische klanken terwijl je ontspant met vrienden en familie. Het is de perfecte manier om je weekend te vieren in een landelijke, ongedwongen sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, serveren we een speciaal driegangen verrassingsmenu voor slechts € 35,-. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes van onze chef.

Hier is de line-up voor Saturday Night Live:

Zaterdag 3 augustus: Aymar Torres

Laat je meevoeren door de sfeervolle muziek van Aymar Torres. Zijn unieke geluid en meeslepende optredens zullen zeker indruk maken.

Zaterdag 10 augustus: Laura Kits & the Kids

Geniet van de harmonieuze klanken van Laura Kits & the Kids. Dit talentvolle gezelschap brengt een mix van genres die voor iedereen iets te bieden heeft.

Zaterdag 17 augustus: Lianne Bakker

Laat je betoveren door de stem van Lianne Bakker. Haar akoestische optredens zijn intiem en vol emotie, perfect voor een zomeravond.

Zaterdag 24 augustus: PUUR muziek DUO

Sluit de maand af met het PUUR muziek DUO. Hun akoestische sets zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Cocktail Friday – De Perfecte Start van het Weekend

Voor we aan onze Saturday Night Live serie beginnen, trappen we af met een verfrissende Cocktail Friday op 26 juli vanaf 16:00 uur. Kom langs en geniet van onze heerlijke cocktails en mocktails in een ontspannen sfeer. Voor slechts € 5,00 per drankje, kun je proeven van de zomer in een glas.

Of je nu komt voor de muziek, het eten of de drankjes, Brasserie 10 biedt de perfecte setting voor een avondje uit. Onze landelijke, bourgondische sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Mis deze unieke zomeravonden niet en reserveer je tafel vandaag nog!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Brasserie 10 voor een zomer vol gezelligheid en heerlijke verrassingen!

Reserveer direct