Brasserie 10 heet je welkom op Amstelveen Culinair!

Gepubliceerd op: 19 juni 2024 door Brasserie 10

Dit jaar is Brasserie 10 trots om deel te nemen aan Amstelveen Culinair, hét culinaire evenement van de regio. We nodigen je uit om op 5 en 6 juli 2024 naar De Poel te komen, waar je kunt genieten van een avond vol gezelligheid en lekker eten!i

Reserveer je tickets snel en geniet!

Bezoek Brasserie 10 op Amstelveen Culinair 2024 en geniet van culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance. Ontdek het beste van onze lokale keuken op 5 en 6 juli 2024 aan De Poel in Amstelveen. Reserveer nu je kaarten voor een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid!
 
 
 
 
  
 

iStock-855761266-min.jpg

Wat kun je verwachten?

Bij Amstelveen Culinair transformeren 15 sfeervolle pagodetenten zich tot een bruisende ontmoetingsplek voor fijnproevers en levensgenieters. Van mediterrane klassiekers tot verrassende nieuwe tapas, elke tent presenteert de beste gerechten die onze lokale keukens te bieden hebben. Dit evenement biedt een unieke kans om de diversiteit en de verfijning van de gastronomie in Amstelveen te ervaren.

Waarom Brasserie 10 bezoeken?

Brasserie 10 staat bekend om zijn landelijke sfeer, ongedwongen ambiance en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tijdens Amstelveen Culinair brengen wij deze ervaring naar de prachtige omgeving van de Amstelveense Poel toe met onze signature gerechten, bereid met eerlijke producten en passie. 

Extra's die je niet wilt missen:

  • Live Muziek: Laat je meevoeren door de zachte klanken van live muziek terwijl de zon ondergaat over De Poel.
  • Business Edition: Voor bedrijven is er op 5 juli een speciale business editie, een unieke kans om te netwerken in een informele setting.
    Kom naar Amstelveen Culinair, geniet van een avond vol culinaire verwennerij, en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring. Mis deze kans niet om samen met Brasserie 10 te proeven van het beste wat Amstelveen te bieden heeft!

Praktische Informatie

  • Data: 5 en 6 juli 2024
  • Tijden: 16:00 - 23:00 uur
  • Locatie: Grasveld aan De Poel, Amstelveen

Reserveer snel je kaarten nu en beleef een onvergetelijke culinaire avond! Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek de officiële website van Amstelveen Culinair​​.

We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Amstelveen Culinair website