Vier de zomer met de Mosselweken bij Brasserie 10!

Gepubliceerd op: 10 juni 2024 door Brasserie 10

Met de zomer voor de deur openen wij graag het mosselseizoen met de B10 Mosselweken! Geniet vanaf 17 juni van verse gekookte mosselen met keuzes op 3 verschillende wijzen geserveerd met verschillende sausjes en friet.

Reserveer snel je tafel en geniet van de gezelligheid van de Mosselweken bij Brasserie 10!

Mosselweken 2024 -07355-min.jpg

De zomer is bijna aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de Mosselweken bij Brasserie 10! Vanaf 17 juni toveren we onze brasserie om tot het ultieme mosselparadijs. Nodig je vrienden en familie uit en kom genieten van de heerlijke sfeer, lekker eten en onvergetelijke momenten. Bij Brasserie 10 draait het allemaal om gezelligheid en samen genieten van het beste dat de zee te bieden heeft. Onze chefs hebben drie heerlijke mosselpannetjes voor je in petto. Waar gaan jullie voor?

Mosselen Classic: De Ster van de Lage Landen 25,50 p.p.
Mosselen met frites, een iconische combinatie die zijn oorsprong vindt in de gezellige bistro’s van België en Nederland. Bij Brasserie 10 serveren we de klassieke versie: mosselen gekookt in witte wijn. Deze tijdloze favoriet brengt de rijke smaken van de zee rechtstreeks naar jouw bord.

Mosselen aan het Bier: Een Vlaams Avontuur 26,60 p.p.
Voor de fijnproevers onder ons hebben we mosselen gekookt in Tripel bier. Deze Belgische specialiteit voegt een volle, robuuste smaak toe aan de mosselen. Laat je verrassen door deze smaakvolle twist en geniet van een avond vol culinaire ontdekkingen.

Mosselen in Lookroom: Romige Verwennerij 27,50 p.p.
Ben je liefhebber van een romige saus? Dan zijn onze mosselen in lookroom iets voor jou. Deze variant is een ware traktatie voor de smaakpapillen. De rijke lookroomsaus zorgt voor een heerlijk zachte smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

Alle mosselpannetjes serveren wij met knapperige frites en drie verschillende sausjes.

Reserveer nu en beleef de sfeer!
Mosselen eten is niet zomaar een maaltijd; het is een sociale gebeurtenis. Een moment om samen te lachen, te praten en te genieten. Bij Brasserie 10 creëren we de perfecte setting voor zo’n avond. Onze landelijke sfeer, vriendelijke bediening en verrukkelijke mosselgerechten zorgen ervoor dat je een onvergetelijke tijd beleeft.

Dus trommel je vrienden en familie op en kom langs bij Brasserie 10 voor een mosselavond die je niet wilt missen. Reserveer snel, zodat je verzekerd bent van een plekje tijdens deze populaire weken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Kom en proef de zomer bij Brasserie 10! Gezellig samen mosselen eten, daar draait het om.

Reserveer direct