Vier Moederdag bij Brasserie 10!

Gepubliceerd op: 3 mei 2024 door Brasserie 10

De mooiste tijd van het jaar om je moeder te bedanken staat weer voor de deur: Moederdag! Geef dit jaar de cadeaubonnetjes en bloemen een pauze, en neem haar mee naar Brasserie 10 voor een middag gevuld met smaak en gezelligheid.

Reserveer snel!

Moederdag is een drukke dag, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen. Reserveer snel je tafel! Wij zorgen voor de rest; van de hartelijke ontvangst tot de heerlijke hapjes.

High Tea B10-06541-min.jpg

Wat dacht je van een gezellige high tea?

Onze high tea is een warme omhelzing van comfort food. Denk aan versgebakken scones met rijke clotted cream, fijn belegde broodjes en wraps, en een scala aan verleidelijke zoetigheden die perfect samengaan met onze zorgvuldig geselecteerde theesoorten. Het is een ideale gelegenheid om ongestoord bij te kletsen in een ontspannen sfeer in de polder van Amstelveen.

Toch liever dineren of lunchen?

Ga je toch liever voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner? Ook dan nodigen we jou en je moeder van harte uit! Onze uitgebreide kaart biedt voor zowel de avond als de middag, voor iedereen wat lekkers. Wat dacht je van een rijk belegd broodje tonijnsalade of carpaccio voor de lunch? Voor het diner serveren we de enige echte Van Schaik Burger, huisgemaakte kipsaté, maar ook verfijndere gerechten als roodbaars en een half boerderij kippetjes met bijbehorende garnituur.

Een setting die inspireert

Onze brasserie, gelegen in het groene hart van Amsteldijk, biedt niet alleen een prachtig uitzicht maar ook een huiselijke sfeer die perfect is voor speciale gelegenheden zoals deze. Het interieur, geïnspireerd door de natuur met zachte aardetinten en rustiek meubilair, maakt elke maaltijd bij ons een beetje meer bijzonder.

Reserveer je plekje voor Moederdag

Moederdag is een drukke dag, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen. Reserveer snel je tafel! Wij zorgen voor de rest – van de hartelijke ontvangst tot de heerlijke hapjes.

Laat deze Moederdag een dag zijn waarop je moeder zich echt speciaal voelt. Tot snel!

Reserveer direct!