Het witte goud staat weer op de kaart!

Gepubliceerd op: 22 april 2024 door Brasserie 10

Geniet naast de reguliere kaart van traditionele witte aspergegerechten tijdens de aspergeweken vanaf 29 april!

Asperge weken 2024 B10-06716.jpg

Vanaf 29 april vieren we de lente met ons heerlijke aspergemenu. Laat je verrassen door de zachte en verfijnde smaken van vers gestoken asperges, met liefde bereid en geserveerd met klassieke garnituren. Je hoeft niet te reserveren, dus je kunt spontaan binnenlopen en naast onze normale kaart genieten van deze seizoensfavorieten.

In onze omgebouwde boerderij in het hart van de polder kon een eerbetoon aan de witte asperge als traditionele Hollandse maaltijd natuurlijk niet ontbreken. Deze prachtige omgeving vormt het perfecte decor voor een menu dat rijk is aan traditie en smaak.

Wat maakt asperges zo bijzonder?
Asperges, ook wel bekend als het ‘witte goud’, zijn geliefd om hun subtiele, ietwat zoetige smaak en zijn een ware voorbode van de lente. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond - boordevol vitaminen en mineralen, en perfect voor een lichte, voedzame maaltijd.

Onze chefs, ware enthousiasten van het witte goud, zijn geïnspireerd door de frisse, levendige smaken van de lente en hebben speciaal voor deze weken een aantal heerlijke gerechten samengesteld.

ONS SPECIALE ASPERGEMENU

Voorgerechten

Romige aspergesoep met beenham 8,95
Heerlijk zacht en romig, met een vleugje bosui, verkruimeld ei en knapperige kruidencroutons.

Asperges met serranoham 13,95
Drie heerlijk gekookte asperges, opgediend met een zacht gepocheerd ei en onze huisgemaakte hollandaisesaus.

Hoofdgerechten

Gekookte asperges met beenham 21,50
Een royale portie asperges met beenham, geserveerd met boter, peterselie, verkruimeld ei en onze smaakvolle kruidenkrieltjes.

Gekookte asperges met gerookte zalm 23,50
Geniet van asperges geserveerd met heerlijk zachte zalm, compleet met boter, peterselie, verkruimeld ei en kruidenkrieltjes.

Reserveer nu jouw plekje in onze brasserie en geniet van het witte-goudseizoen of smul van onze reguliere kaart natuurlijk. 

Reserveer direct