Proef de lente met onze vernieuwde lentekaart!

Gepubliceerd op: 16 april 2024 door Brasserie 10

De lente is in de lucht en dat betekent de heropening van ons grote terras en een vernieuwde lentekaart vol heerlijke voorjaarsgerechten!

Menukaart april 2024-06203.jpg

De lente is in de lucht en dat betekent niet alleen een terugkeer naar warmere dagen, maar ook de heropening van ons zonovergoten terras bij Brasserie 10. Onze gasten kunnen weer buiten zitten, genieten van de frisse lentezon en natuurlijk van onze speciaal vernieuwde lentemenukaart.

Proef de lente met onze nieuwe voorgerechten
Start je culinaire lente-avontuur met onze fris toegevoegde voorgerechten. Ontdek de heerlijk lichte Rode Bietencarpaccio, geserveerd met een rucola-kaaskroketje en een zoet-zure honing-mosterdmayonaise, of laat je verrassen door de vernieuwde smaakvolle Gamba Tempura met een teriyaki glazuur en sesammayonaise. Deze gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook een feestje voor je smaakpapillen.

Hoofdgerechten: verse seisoensfavorieten
Onze lentemenu biedt voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Courgette, met geitenkaas en een lichte yoghurt en munt, of ga als echte zeeliefhebber voor onze Roodbaars, op smaak gebracht met vadouvansaus. Deze hoofdgerechten combineren de frisheid van het seizoen met de rijke smaken waar Brasserie 10 om bekend staat.

Zoete afsluiters: lenteproof desserts
Als perfecte afsluiter van een lenteavond bieden we ons nieuwe Aardbei/Mascarpone dessert aan. Dit dessert combineert frisse aardbeiencompote met een rijke mascarponecrème en een basis van amandelbiscuit. Een ware traktatie die de essentie van de lente vangt in elke hap.

Ervaar het zelf op ons terras
Er is geen betere manier om van de lente te genieten dan ontspannen op ons terras, terwijl je je te goed doet aan de heerlijke gerechten van onze nieuwe menukaart. Reserveer nu een tafel bij Brasserie 10 en laat jezelf en je geliefden verwennen met onze culinaire creaties. We staan klaar om je te verwelkomen met open armen en een glimlach, klaar om samen de lente te vieren. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Reserveer vandaag nog!
De lente wacht op niemand en ons terras vult snel. Reserveer daarom vandaag nog je plekje om zeker te zijn van een tafel. Of je nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat je bezoek onvergetelijk wordt. Kom en vier de lente bij Brasserie 10!

We hopen je snel te zien genieten van de lentezon op ons terras!

Reserveer direct!