Unieke Vrienden van Amsteldijk Pubquiz met Peter Heerschop!

Gepubliceerd op: 13 maart 2024 door Brasserie 10

Ga 12 april de strijd aan tijdens een fantastische pubquiz in samenwerking met Golf Amsteldijk en gepresenteerd door cabaretier en presentator Peter Heerschop.

GCA-Pubquiz-afbeelding-web-2560x1473-V3.png

Doe mee en test je kennis!

Bereid je voor op een avond vol humor, uitdaging en gezelligheid! Op vrijdag 12 april 2024 verwelkomt Brasserie 10 je voor de exclusieve Vrienden van Amsteldijk Pubquiz, gepresenteerd door de bekende Nederlandse cabaretier en presentator, Peter Heerschop. Dit evenement, georganiseerd in samenwerking met Golf Amsteldijk, belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarbij kennis en plezier hand in hand gaan.

Datum & Tijd: De pubquiz vindt plaats op vrijdag 12 april 2024, vanaf 19:00 uur. Kom op tijd om de volle ervaring mee te krijgen!

Presentatie: We zijn trots dat Peter Heerschop, met zijn unieke talent als presentator en cabaretier, deze avond zal leiden. Bereid je voor op een avond vol lachen, leren, en levendigheid.

Deelname & Kosten: Voor slechts € 10,- per persoon ben je erbij, inclusief heerlijk bittergarnituur om de avond compleet te maken. Inschrijven kan zowel individueel als in teams. Wil je samen met vrienden in een team? Geef je voorkeur voor teamgenoten door via email, en je wordt samen aan een tafel geplaatst. Teams bestaan uit 4 à 5 personen.

Aanmelden: Zin in een avond vol uitdagingen en gezelligheid? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar events@amsteldijk.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Dit is de perfecte gelegenheid om je kennis te testen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een unieke avond uit. In samenwerking met Golf Amsteldijk kijken we ernaar uit je te mogen ontvangen voor de Vrienden van Amsteldijk Pubquiz met Peter Heerschop bij Brasserie 10. Mis het niet!

Voor aanmeldingen en meer informatie, stuur een e-mail naar events@amsteldijk.nl. We hopen je te zien op 12 april voor een avond vol plezier en uitdaging!