Klaar voor een onweerstaanbaar leuke paasbrunch bij Brasserie 10?

Gepubliceerd op: 11 maart 2024 door Brasserie 10

ONZE PAASBRUNCH VOOR DIT JAAR IS VOLLEDIG VOLGEBOEKT.

Geniet van onze verrukkelijke paasbrunch voor maar € 27,50 per persoon. Reserveer snel voor een van de paasdagen, want vol = vol!

Pasen B10-04941-min.jpg

Klaar voor een onweerstaanbaar leuke paasbrunch bij Brasserie 10 in Amstelveen? Pasen staat weer voor de deur, en je raadt het al: onze paashaas heeft de brasserie al een bezoekje gebracht om alles tip-top in orde te maken. De paashaas heeft persoonlijk wat smakelijke geheimen in de oren van onze chefs gefluisterd. Kortom, wij zijn helemaal paasklaar!

Dit jaar nodigen we je ook uit op zondag 31 maart en maandag 1 april tussen 10.00 en 13.00 uur uit voor een onvergetelijke paasbrunch. Schuif aan met familie en vrienden en laat je verrassen door de heerlijke hapjes van onze chefs.

Wat eten we!?

We trappen af met een selectie aan hartige hapjes: denk aan een perfect gekookt eitje, een smaakvolle paassoep en diverse rijkelijk belegde broodjes met onder meer carpaccio, tonijn en hummus. En voor de zoetekauwen onder ons? Bereid je voor op een parade van zoetigheden: croissants, koffiebroodjes, soesjes en verschillende gebakjes.

Ook aan de kleintjes hebben we gedacht met een nauwkeurig samengestelde kinderoptie met een broodje kaas, een broodje hageslag, een eitje, croissant, soesje en aarbeientaartje.

Dit alles voor slechts € 27,50 per persoon en maar € 14,50 voor de kids! Zorg dat je erbij bent en reserveer je plekje meteen via onze reserveerknop.

We kijken ernaar uit om je te zien. Tot snel bij Brasserie 10!

Reserveren