TROUWEN

iStock-1455769561-min.jpg

Landelijk trouwen

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Brasserie 10 is er ook voor jullie op één van de mooiste dagen uit jullie leven. Wie van een natuurlijke omgeving houdt, zit bij Brasserie 10 goed. Een bruiloft in een authentieke boerderij, met uitzicht over de polder, is in één woord geweldig! De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd de romantische ceremonie in onze sfeervolle serre, dineer in de opkamer en ga met de voeten van de vloer in het restaurant. Met mooi weer is het ook genieten op ons heerlijke terras. Brasserie 10 is een uitstekende locatie om samen met jullie familie en vrienden van deze speciale dag te genieten.

Maak het écht jullie bruiloft

Als we zeggen dat alles mogelijk is, dan is ook echt alles mogelijk. We willen er alles aan doen om een zo mooi mogelijke ceremonie voor jullie te organiseren. We hebben meerdere ruimtes, plus een gelegenheid om het evenement naar buiten te brengen. De ruimtes kunnen in overleg helemaal naar eigen smaak worden aangekleed. Daarnaast zullen we van begin tot einde meedenken met het organiseren van jullie bruiloft. Met onze ervaring kunnen we jullie wensen gehoor geven en er echt jullie bruiloft van maken. 

_MTW3413-min.jpg
Onze serre

De verschillende ruimtes

Bij Brasserie 10 beschikken we over verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor jullie bruiloft. Zo kunnen we onze kraamkamer omtoveren tot een plek waar de handtekeningen gezet kunnen worden. Onze serre is een ruimte met veel daglicht, wat zorgt voor extra sfeer in de ruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om uit te wijken naar ons terras. Een prachtig terras midden in een natuurlijke omgeving. Wanneer de zon schijnt, heb je hier ook nog eens de hele dag zon. 

MTW 5797-min.jpg
Ons grote terras

Voeten van de vloer

Om deze, tot dan al prachtige dag, knallend af te sluiten is het natuurlijk geweldig om de dansvloer op te gaan en helemaal los te gaan. Alle voeten van de vloer en het leven en de liefde vieren. Het liefst onder het genot van jullie favoriete muziek. Ook dit is mogelijk bij Brasserie 10. Het inhuren van een dj en het afhuren van de Brasserie om deze tot een dansvloer om te toveren is zeker mogelijk. We bespreken graag al jullie wensen om tot een mooie planning te komen.

Wij voelen ons vereerd, dat jullie overwegen om één van de mooiste dagen van jullie leven bij ons te vieren. Wij zetten daarom ook alles op alles om er een onvergetelijke dag voor jullie van te maken. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden via onderstaand formulier. We zullen binnen 24 uur contact opnemen met jullie om een afspraak te maken. We verwelkomen jullie graag bij onze Brasserie!

Neem vrijblijvend contact met ons op!