SATURDAY NIGHT LIVE

iStock-864312262-min.jpg

Heerlijk dineren met live muziek

De zomer is weer in volle glore begonnen en wat vinden wij dat fijn! Om de zomer nog een stukje leuker te maken gaat na het succes van vorig jaar de hele maand augustus Saturday Night Live weer van start. Dit houdt in dat iedere zaterdagavond in augustus vanaf 19.00 uur geniet van live muziek op het terras van onze brasserie. Iedere week zal er een andere artiest van de partij zijn die ons terras nog gezelliger maakt.

Blijf je ook eten? Op deze speciale avonden bereiden onze chefs iedere week een ander 3-gangen verassingsmenu voor je klaar. Kom genieten van de fantastische live muziek onder het genot van het verassingsmenu voor maar €32,50!

Ben jij erbij? Reserveer dan snel een plekje, want vol = vol!

Direct reserveren

De agenda

Zaterdag 5 augustus - Into FM

Met hun slogan 'Music that touches the soul' weten gitarist Frank en zangeres Myrinke al enige jaren menig publiek te vermaken met hun diverse muzikale repertoir. Met achtergronden in rock, country en jazz weten zij verschillende bekende nummer van allen tijden op een heerlijke manier te vertolken. Perfect voor tijdens een lekker diner op het terras!

Zaterdag 12 augustus - PUUR muziek

Het duo Marco en Marc weten beiden bewapend met hun gitaar ieders favoriete nummers op een unieke akkoestische wijze te spelen. Van rustige ballads tot dansbare pop, deze mannen weten ieder evenement een fantastische muziekale kick te geven. Zo ook Saturday Night Live bij Brasserie 10!

Zaterdag 19 augustus - Aymar Torres

Misschien ken je hem no van The Voice of Holland. De Arubaanse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse/ Friese vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Dat wordt swingen!

Zaterdag 26 augustus - Franklin Batta

Met al wat jaartjes ervaring is Franklin Batta een artiest in hart en nieren. Misschien ken je hem zelfs als de vocalist van Candy Dulfer? Met roots in de in swingende rhytm blues, jazz en soul weet Franklin overal de voetjes van de vloer te zingen. 

Direct reserveren