WILDWEKEN 2023

Proef de herfst met onze wisselende wildmenu's!
Het kwik begint al aardig te dalen, de bomen beginnen gestaag hun eerste bladeren te verliezen en de trekvogels vinden langzamerhand hun weg terug naar het zuiden. De herfst is begonnen. Deze seizoenswisseling is ook de keukenbrigade van Brasserie 10 niet voorbij gegaan. Ook dit najaar verrassen ze weer met heerlijke wisselende wildmenu’s!
Onze chefs hebben alles uit de culinaire kast getrokken om deze grauwe maanden een beetje extra warmte te geven. Van 30 oktober tot en met 3 december geniet je iedere week van een ander, met zorg samengesteld, wildmenu à la chef voor € 47,50 p.p. (de gerechten zijn ook los te bestellen). Je vindt alle wisselende wildmenu's hieronder.
De wildemenu's
De gerechten uit de wekelijkse wildemenu's zijn ook los te bestellen. De prijzen voor de losse gerechten zijn als volgt: voorgerechten: € 9,50, hoofdgerechten: € 32,50 en nagerechten: € 7,50.
30 oktober t/m 5 november
VOORGERECHT: EENDENLEVER ON THE ROCKS
Portstroop - bietenblad - gekonfijte appel
HOOFDGERECHT: GEBAKKEN EENDENBORST
Sinaasappel/kaneelsaus - gebakken spitskool - shiitake
NAGERECHT: TRIFLE
Cake - vanillecrème - bosvruchten
6 november t/m 12 november
VOORGERECHT: TACO MET WILD ZWIJN
Rendang - kleine sambalproeverij
HOOFDGERECHT: SOUS-VIDE ZWIJN SUCADE
Zwammetjesjus - gebakken palmkool - truffelaardappel
NAGERECHT: KANEEL PANNA COTTA
Yoghurt roomijs - zoethoutpoeder
13 november t/m 19 november
VOORGERECHT: HERTENPATÉ MET GETOASTE BRIOCHE
Frisée - rozemarijnhoning
HOOFDGERECHT: GEBAKKEN HERTENBIEFSTUK
Pont neuf aardappelen - gegrild eekhoorntjesbrood - bordelaisesaus
NAGERECHT: MELOENGRANITA
Witte chocolade ijs - salty caramel crumble
20 november t/m 26 november
VOORGERECHT: SJALOTTEN TARTE TATIN
Zacht gegaarde haas - appelstroop
HOOFDGERECHT: HAZENPEPER
Pastinaak/aardappelpuree - vergeten groente
NAGERECHT: DONKERE CHOCOLADE BAVAROIS
Advocaatmousse
27 november t/m 3 december
VOORGERECHT: CANNELONI GEVULD KONIJN
Mosterd/appeldressing - gemarineerde roodlof
HOOFDGERECHT: GEBRADEN KONIJNBOUT
Zacht gegaard in winterbier - pastinaakpuree - jus
NAGERECHT: TONKABONEN CRÈME BRÛLÉE
Matchamousse