WILDWEKEN 2023

Wildweken 2023 -02819-min.jpg
Gebakken hertenbiefstuk met pont neuf aardappelen, eekhoorntjesbrood en bordelaisesaus

Proef de herfst met onze wisselende wildmenu's!

Het kwik begint al aardig te dalen, de bomen beginnen gestaag hun eerste bladeren te verliezen en de trekvogels vinden langzamerhand hun weg terug naar het zuiden. De herfst is begonnen. Deze seizoenswisseling is ook de keukenbrigade van Brasserie 10 niet voorbij gegaan. Ook dit najaar verrassen ze weer met heerlijke wisselende wildmenu’s!

Onze chefs hebben alles uit de culinaire kast getrokken om deze grauwe maanden een beetje extra warmte te geven. Van 30 oktober tot en met 3 december geniet je iedere week van een ander, met zorg samengesteld, wildmenu à la chef voor € 47,50 p.p. (de gerechten zijn ook los te bestellen). Je vindt alle wisselende wildmenu's hieronder.

Reserveer snel!

De wildemenu's

De gerechten uit de wekelijkse wildemenu's zijn ook los te bestellen. De prijzen voor de losse gerechten zijn als volgt: voorgerechten: € 9,50, hoofdgerechten: € 32,50 en nagerechten: € 7,50.

30 oktober t/m 5 november

VOORGERECHT: EENDENLEVER ON THE ROCKS
Portstroop - bietenblad - gekonfijte appel

HOOFDGERECHT: GEBAKKEN EENDENBORST
Sinaasappel/kaneelsaus - gebakken spitskool - shiitake

NAGERECHT: TRIFLE
Cake - vanillecrème - bosvruchten

6 november t/m 12 november

VOORGERECHT: TACO MET WILD ZWIJN 
Rendang - kleine sambalproeverij

HOOFDGERECHT: SOUS-VIDE ZWIJN SUCADE
Zwammetjesjus - gebakken palmkool - truffelaardappel

NAGERECHT: KANEEL PANNA COTTA
Yoghurt roomijs - zoethoutpoeder

13 november t/m 19 november

VOORGERECHT: HERTENPATÉ MET GETOASTE BRIOCHE
Frisée - rozemarijnhoning

HOOFDGERECHT: GEBAKKEN HERTENBIEFSTUK
Pont neuf aardappelen - gegrild eekhoorntjesbrood - bordelaisesaus

NAGERECHT: MELOENGRANITA
Witte chocolade ijs - salty caramel crumble

20 november t/m 26 november

VOORGERECHT: SJALOTTEN TARTE TATIN
Zacht gegaarde haas - appelstroop

HOOFDGERECHT: HAZENPEPER
Pastinaak/aardappelpuree - vergeten groente

NAGERECHT: DONKERE CHOCOLADE BAVAROIS
Advocaatmousse

27 november t/m 3 december

VOORGERECHT: CANNELONI GEVULD KONIJN
Mosterd/appeldressing - gemarineerde roodlof

HOOFDGERECHT: GEBRADEN KONIJNBOUT
Zacht gegaard in winterbier - pastinaakpuree - jus

NAGERECHT: TONKABONEN CRÈME BRÛLÉE
Matchamousse

Direct reserveren