Wildweken

Gek op wild? Dan kun je je culinaire hart ophalen tijdens onze wildweken. Op 5 exclusieve donderdagavonden serveren wij heerlijke authentieke wildgerechten.

Het wildmenu bestaat uit een plateau van verschillende wildgerechten:
  • Gedroogde zwijnenham met kastanjecrème
  • Bospaddestoelenkroketjes met truffelmayonaise
  • Witlofpuntjes gevuld met gerookte eendenborstsalade
  • Getoast briochebrood met cremeux van eendenlever en verse vijg
  • Terrine van eendenrilette met rode wijn mayonaise
  • Hazenpeper met ontbijtkoek
  • Kwarteleitjes

Er worden hierbij seizoensgroenten geserveerd die perfect passen bij deze mooie wildgerechten, zoals rode kool, zuurkool en gekruide aardappel wedges met bosui.

Iedere wildavond zullen wij een ander hoofdgerecht serveren:
  • Donderdag 1 november: Wilde eend met sinaasappeljus
  • Donderdag 8 november: Hertenbiefstuk cranberryjus
  • Donderdag 15 november: Wild zwijn procureur met hazelnootcrunch en winterse salsa verde
  • Donderdag 22 november: Parelhoen gevuld met duxelles en een jus van tijm en rozemarijn
  • Donderdag 29 november: Gekonfijte konijnenbout met kaneeljus en uitgebakken katenspek

De prijs van het wildmenu is €32,50 p.p. exclusief consumpties.

Reserveren

Reserveer snel via onderstaand formulier, want vol=vol!

Let op! Beperkte beschikbaarheid:

  • 29 november: nog maar 6 tafels beschikbaar
Een moment geduld aub.